Kläbo

Kläbo ei halua pitää Viaplayn logoa esillä kilpailuvarustuksessaan. Siinä tie nousi kuitenkin pystyyn.

Pin On Norwegian People

Suomalaisista komeimman suorituksen rykäisi Lauri Vuorinen joka sijoittui miesten finaalissa viidenneksiMiesten kisan voittoon hiihti Johannes Hösflot KläboToiseksi sijoittui Norjan Thomas Helland Larsen ja kolmas oli Ranskan Richard.

. Ongelma on siinä että Viaplay on Norjan hiihtoliiton sponsori. Die deutschen Skilangläuferinnen sind auch im dritten Weltcup-Sprint des Olympiawinters ohne Top-Platzierung geblieben. Norjan Johannes Hösflot Kläbo voitti perinteisen hiihtotavan 15 kilometrin yhteislähdön 20 sekunnin erolla Niskaseen ja vahvisti asemaansa kiertueen kärkipaikalla.

Johannes Kläbo taipui toiseksi ja Erik Valnes kolmanneksi. 1 day agoIivo Niskanen on hiihtänyt toiseksi Tour de Ski -maastohiihtokiertueen viimeistä edellisessä kilpailussa Italian Val di Fiemmessä. Johannes Kläbo uhkaa jättää viikonlopun maailmancup-kilpailut väliin.

Maastohiihdon maailmancup jatkuu viikonloppuna Norjan Lillehammerissa. Lylynperä oli semifinaalierässä toinen. 1 day agoKläbo aikoo urakoida olympialaisten kaikki hiihtomatkat sitä ennen tähtäimessä on Dählien voittoennätys.

Hiihdän kilpailun kerrallaan ja katson kuinka pitkälle jatkan. Kisaviikonloppu alkoi perjantaina sprinttihiihdoilla. Mäki eteni finaaliin voittamalla oman välieränsä.

Jasmi Joensuu voitti oman puolivälieränsä edeten välieriin. Kläbo on kokenut että tilanne jossa Viaplay näyttää hiihtoa journalistisesti mutta on samalla Norjan maajoukkueen yhteistyökumppani luo riippumattomuus- ja luotettavuusongelmia sekä Viaplaylle että Norjan hiihtoliitolle. Miesten Tour de Skin kokonaiskilpailua johtava Johannes Hösflot Kläbo empii jatkoaan kiertueella.

Nordic Entertainment Group ja Viaplay televisioivat hiihdon maailmancupin kilpailuja. Kläbo sanoo norjalaisen VGn haastattelussa ettei välttämättä hiihdä kiertuetta maaliin saakka. Matintalo venytti neljänneksi päästen kuudentena jatkoon aikavertailun kautta.

Kläbon kauden päätavoite on Pekingin. En ole uhrannut kokonaiskisalle juurikaan ajatuksia. Carl sprintet auf Rang 25 - Kläbo und Dahlqvist unschlagbar.

Johannes Høsflot Klæbosta voi tulla tällä viikolla maailmancupin kaikkien aikojen menestynein mieshiihtäjä.

Johannes Hoesflot Klaebo Great Hair Famous Celebrities Winter Sports

Langlauf Stars Johaug Und Klabo Siegen Langlauf Rennen Sport

Pin Ot Polzovatelya 𝕔𝕝𝕒𝕚𝕣𝕖 Na Doske Klaebo Lyzhi

Sven Nys Geniet Maar Relativeert Niet Beter Dan Iemand Anders Maar Thibau Deed Het Vandaag Wel Perfect Sporter Vintage Fietsen Veldrijden

Jawbreaker Neon Orange Prizm Road Oakley Sunglasses Baseball Sunglasses Oakley

Maiken Caspersen Falla

Flat Top Shield Riding Sunglasses In 2021 Sunglasses Flats Top Boho Women

Olympiapronssille Noussut Petter Northug Vietti Mitalijuhlia Vihdoinkin Maastohiihto Ilta Sanomat Mens Sunglasses Sunglasses Men